Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani buni. Sunt adulți în toată regula!

0

Cei trei copii ai lui Michael Jackson au apărut în formulă completă pe covorul roșu după ani buni. Prince (27 de ani), Paris (25 de ani) și Blanket (22 de ani) și-au pus hainele de gală și au ajuns în Londra pentru a cinsti memoria tatălui lor.

Tinerii, Prince, Paris și Blanket, au participat împreună, miercuri seara, la premiera spectacolului MJ: The Musical, de la Teatrul Prințul Edward din Londra. Băieții au ales costume negre, Prince, cu o cămașă roșie, iar Blanket, cu una albă, în timp ce sora lor a fost elegantă și superbă într-o rochie maro.

Prince a fost tot un zâmbet, în timp ce Paris și fratele cel mic au afișat o mină serioasă pe tot parcursul serii.

Imagine

Michael i-a avut pe Paris și Prince Jackson cu asistenta Debbie Rowe, cu care a fost căsătorit din 1996 până în 2000. Blanket, în vârstă de 22 de ani, care și-a schimbat numele în Bigi, a fost născut de o mamă surogat, a cărei identitate a rămas necunoscută.

Apariția rară a celor trei copii vine pe fondul unei dispute între Blanket și mama lui Michael, Katherine. Blanket a dat-o în judecată pe bunica paternă pentru a o bloca din a folosi fondurile lăsate moștenire de tatăl lui pentru a-și plăti avocații.

Problema a apărut ca urmare a unei „tranzacții recente” întreprinse de John Branca și John McClain, executorii moștenirii lui Michael – aceștia au vândut jumătate din înregistrările cântărețului către Sony, pentru suma de 600 de milioane de dolari.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.