Imagini cu casa de 500.000 de euro a Sânzianei Buruiană. Locuința sa e platou de filmare pentru serialul „Lia”

0

Sânziana Buruiană locuiește cu soțul ei, Nicolae Zuluf, și cu cele două fetițe ale lor în București. 

Casa de 500.000 de euro din Snagov, cu ieșire la lac, au închiriat-o și acum a devenit platou de filmare pentru serialul „Lia”.

Vila are două etaje, are mai multe camere și trei băi. La parter are o bucătărie mică, iar la primul etaj e livingul mare, cu bucătărie open-space. Casa are și mai multe dormitoare, dar și o terasă cu priveliște la lac. În curte sunt și o terasă și un . 

„Casa este acum mai mult una de vacanță, mai mergem și noi în weekenduri pe acolo. Am locuit acolo o perioadă cât a fost pandemia și am filmat și pentru «Mămici de pitici cu lipici» (n.r. – o emisiune de la Antena Stars). Apoi, când au început fetele școala și grădinița, ne-am mutat înapoi în oraș, ca să fim mai aproape.

Imagine

Dar peisajul e superb acolo la Snagov, vila este chiar lângă lac. E numai bună de închiriat pentru filmări, atunci când nu stăm acolo. S-a filmat și se filmează încă acolo pentru serialul Lia, difuzat la Antenă. Filmările se desfășoară cam de 2-3 ori pe lună și au loc la etaj, în living, în bucătăria open space și în cele 3 dormitoare.

Livingul are geamuri mari cu o priveliște impresionantă la lac. Vila are și garaj, iar jos am încă o cameră mare, o bucătărie și trei băi. Avem și terasă, și un foișor spectaculos”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Click!

„Vila aceasta o am de vreo zece ani. Este în jur de vreo 500.000 de euro, având în vedere că este într-un cartier unde sunt doar câteva vile și toate sunt pe lac”, a mai precizat vedeta.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.