Cine era femeia cu care se afla în mașină Culiță Sterp în momentul în care a provocat accidentul din Cluj-Napoca

0
Culiță Sterp

Culiță Sterp a provocat un grav accident rutier, joi, 17 noiembrie. Acesta se afla sub influența alcoolului atunci când a lovit în plin un alt autoturism.

Acesta s-a ales cu doar penal și a fost reținut pentru 24 de ore. În momentul producerii accidentului, acesta nu se afla singur în mașină.

Potrivit impact.ro, în timpul producerii accidentului acesta era însoțit de o femeie blondă, care ar fi dansatoarea ce ar fi participt la videoclipul său, filmat cu câteva ore înainte de producerea accidentului.

Polițiștii susțin că acesta ar fi încălcat mai multe ilegalități. Cântărețul a fost surprins de aparatul radar cu viteză pe mai mare decât cea permisă. Mai mult, acesta ar fi intrat în intersecție pe culoare roșie a semaforului și cel mai gra ar fi părăsit locul accidentului, fiind găsit de poliţişti în apropierea Teatrului. La verificări Sterp a fost găsit că a condus băut, sub influența alcoolului.

În urma rezultatelor probelor biologice, fapta de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului a fost înregistrată drept contravenţie (sancţionată cu amenda şi suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe o perioada de 90 de zile).

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.