Gina Pistol, uimitoare în rochie albă: „Ce mireasă frumoasă!”

0
Gina Pistol
Gina Pistol a apărut în rochie albă, iar fanii au rămas impresionați.

Frumoasa prezentatoare trăiește de ani buni o poveste de dragoste alături de Smiley. Deşi formează o familie și au împreună o fetiță, cei doi nu sunt căsătoriţi. 

Fanii nu ratează nicio ocazie, să îi întrebe sau să îi îndemne să îşi oficializeze relaţia. Aşa s-a întâmplat şi de această dată, când blondina a postat o imagine cu ea, îmbrăcată într-o ţinută albă.

„Asta-s eu imbracata in alb„, a scris Gina, pe reţelele de socializare. „Superba! O tinuta frumoasa pt nunta voastra!/ Superba! Smiley, ia masuri și îmbracă-ți iubita în alb! Ştii la ce ma refer, da?/ Gina, o sa fii o mireasă tare frumoasă, numai bine va doresc!!!!/ Vrem să te vedem și miresicaaaa. Ce mireasă frumoasă vei fi! Foarte frumoasă!„, sunt doar câteva dintre comentariile primite la fotografie.

Smiley este foarte discret când vine vorba despre viața lui, însă se consideră foarte norocos că are în viața lui pe Gina Pistol, cea care i-a dăruit o fetiță, căreia i-a pus numele Josephine.

„E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare și nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină.

De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută pur și simplu că nu pune presiune, nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om. Nu-i un om care să-ți ia energie, ci îți dă energie. Care mă distrează, eu mă distrez cu Gina și este important. Are un simț al umorului senzațional”, a povestit Smiley în urmă cu ceva timp.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.