Cinci rochii la modă care vor face furori în vara lui 2023

0

Care sunt tendințele vestimentare pentru vara 2023? Ghid practic și selecție de cumpărături a celor cinci rochii care își pun deja în umbră adversarii.

ROCHIA CU VOLANE 

Imagine

Cu alura sa romantică, rochia cu volane, inspirată din anii 2000, a reapărut douăzeci și trei de ani mai târziu. Purtată la acea vreme de Beyoncé, Paris Hilston, Sarah Jessica Parker, rochia cu volane e un must have în acest sezon estival.

În zilele noastre, odată cu influența stilului Y2K și ascensiunea acestuia în nivelurile modei, era un pariu sigur că, pe lângă blugii cu talie joasă și pantalonii cargo, rochia cu volane avea să cunoască o revenire puternică. De preferință lungă și transparentă tocmai pentru a oferi o garanție de senzualitate, această piesă legendară a fost remasterizată la unison de case de lux. 

ROCHIA TRANSPARENTĂ 

Imagine

Îmbunătățită de un farmec magnetic, rochia transparentă întruchipează elementul esențial pentru orice supraviețuire stilistică, notează editorii de modă citați de mariefrance.fr. Pentru vara anului 2023, creatorilor de modă nu le-a lipsit inspirația pentru a transforma „rochia goală” în cel mai dorit și dezirabil obiect al sezonului. Flexibilă în funcție de dorințele vestimentare ale fiecăruia, rochia transparentă poate dezvălui parțial sau în întregime, părțile corpului pe care ți le dorești. O tendință de modă adusă la zi de Emily Ratajkowski în mai 2022, când a apărut pe străzile din New York într-o rochie neagră transparentă Coperni. Anul acesta, Chanel interpretează rochia goală cu broderie imaculată. 

ROCHIA CU GLUGĂ

Imagine

În ianuarie anul trecut, editorii de modă au prezis ascensiunea iminentă a rochiei cu glugă. Acum gata, rochia cu glugă își confirmă notorietatea fiind purtată pe rând de vedetele care se bat pentru ea. Bella Hadid în Alaïa vintage, Kendall Jenner în The Row ss23, Jenna Ortega în Saint Laurent, Simone Ashley în 16Arlington, Katie Holmes la spectacolul Tom Ford ss23 2023 și Margot Robbie la premiera Babylon în decembrie anul trecut, la Los Angeles… Rochia cu glugă pare să-și fi găsit publicul. 

ROCHIA CU BROȘĂ

Imagine

Interpretată de Lily-Rose Depp, îmbrăcată în Chanel 1994 la Festivalul de Film de la Cannes 2023, această rochie se bucură de un succes uluitor încă din primăvara trecută.

Accesoriu preferat al lui Carrie Bradshaw din seria Sex and the City și al lui Nicole Kidman la Premiile Oscar 2023, broșa cu flori din material textil devine anul acesta noul accesoriu esențial pentru fashionistele care se respectă. Discrete, dar din ce în ce mai prezente în colecțiile de modă actuale, broșele îi inspiră pe designeri să le coasă pe rochiile pe care le-au făcut.

ROCHIA DE APUS

Imagine

Părând că au răspândit vestea, directorii artistici ai caselor de lux au revenit la o estetică însorită. Am numit-o imprimeul apusului. Mai exact, pentru primăvara-vara 2023, este vorba de a purta rochii împodobite tie dye și vopsea în culorile „apus de soare”.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.