Ce a făcut Theo Rose în ziua în care trebuia să nască. Decizia neașteptată a artistei

0

Theo Rose ar trebui să nască dintr-o clipă în alta, dar bebelușul ei se lasă așteptat, astfel că vedeta a luat o decizie neașteptată.

Artista a profitat de faptul că se simțea în formă și a făcut o vizită pe platoul serialului ”Clanul”, unde s-a întâlnit cu Tătuțu sau Florinel, colegii ei, adică George Mihăiță și Filip Munteanu, care s-au bucurat de revedere și s-au și fotografiat împreună.

Mai mult, ea și partenerul său de viață Anghel Damian au ajutat un copil, un alt Florinel, care a devenit viral pe rețelele de socializare și l-au luat în echipa serialului, pentru sezonul trei al serialului.

„O bucurie de copil. Când l-am sunat cu Anghel să-l întrebam daca vrea să joace in serial era la munca, pe câmp. Trăiește cu entuziasm zilele de filmare. E bucuros când îi întâlnește pe actori. Toată echipa îl iubește. Vi-l mai arăt♥️ Din păcate a trebuit să șterg primul club pe care l-am postat cu Florinel. Ideea e că vrea să rămână amintirea asta cu Florinel, așa că o s-o iau de la capăt și o să vă spun că probabil îl știți pe Florinel.

Probabil că m-ați văzut măcar o dată imitându-l pe TikTok. Eu l-am descoperit acolo, i l-am arătat lui Anghel, iar Anghel a hotărât să-l sunăm și să-i propunem un rol în serial în sezonul 3”, a spus Theo Rose, în prima parte a unui video postat pe Instagram.

În urmă cu mai mult timp, Theo Rose a descoperit în mediul online un băiețel pe nume Florinel, care, prin naturalețea și unicitatea discursului său umoristic, a impresionat-o imediat. Artista i-a arătat lui Anghel Damian mai multe filmulețe cu băiatul, acesta decizând să-l contacteze pentru a avea un rol în serialul în care chiar și artista joacă.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.