Cele mai importante tendințe de genți pentru primăvara 2022

0
genti

Uită de acea poșetă „it” care nu ți se potrivește – ofertele de genți de primăvară/vară 2022 sunt toate despre a-ți face geanta preferată să se potrivească cu stilul tău de viață.

În acest sezon, un nou val de genți sofisticate sunt ideale pentru a purta bunuri realiste, în timp ce poșetele mai mici, de mână, funcționează bine pentru trio-ul esențial: cheile, portofelul și telefonul mobil. În plus, mulțimea de genți serviete din acest sezon va fi alegerea ta elegantă pentru laptop și pantof pentru navetă. Începe azi să cumperi cele mai importante tendințe de genți pentru primăvară și vară.

Geanta bucket

Chloé, Tory Burch, Michael Kors

Am văzut multe adaptări ale acestei genți de-a lungul anilor, iar în acest sezon modelul domnește din nou. Sunt realizate cu piele netedă, finisaje lucioase și sunt împânzite cu cusături contrastante.

Genți gen „clutch”

Hermes, Chanel, Loewe

Cu adevărat genți de mână, aceste creații asemănătoare clutch-urilor ne îndeamnă să luăm cu noi doar ceea ce avem nevoie. Mânerele superioare, clapele și închiderile cu fermoar robuste îți vor păstra lucrurile esențiale în siguranță.

Genți croșetate

Chloe, Loewe, Anna Sui

Modistele iubitorare de meșteșuguri se vor bucura de gențile croșetate atât pe plajă cât și pe străzile orașului.

Supradimensionat 2.0

Chanel, Louis Vuitton, Tory Burch

De la Chanel la Tory Burch, designerii revin asupra genții tote din țesături durabile, cum ar fi bumbacul, pânza și inul.

Poșeta de „lucru”

Dior, Coach, Prada

Interioarele încăpătoare, buzunarele multiple și formele structurate le fac să fie și funcționale dar și extrem de elegante.

sursa: TABU

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.