Cele mai autoritare semne zodiacale. Nu renunță niciodată la ideile lor

0

Dacă prietenul tău îți comandă din când în când și te face să te simți vinovat pentru acțiunile tale, atunci ai putea fi într-o prietenie dominantă. Nu orice companie este hrănitoare sau de sprijin. De fapt, uneori, cel mai drag partener poate fi un tiran deghizat în prietenul tău, mai ales dacă a fost gelos pe succesul tău și te-a manipulat să faci ceea ce își dorește. 

Chiar dacă nu sunt violenți sau agresivi, dacă continuă să zăbovească în jurul manipulării emoționale și să acționeze nebun de nesiguri uneori, înțelegeți că sunteți dominat. Iată o listă de zodii care tind să fie prieteni dictatori!

1. Taur

Taurul este un tip de prieten care crede că ceea ce este al meu este al meu. Datorită naturii lor grosolane și contondente, încep să se comporte ca și cum ar deține prietenii lor. De la judecăți ascuțite până la corectarea recurentă a partenerului – ei fac fotografii ieftine pentru a-și influența prietenii dragi. Nici măcar nu-și pot lăsa cei mai buni prieteni să-și facă alți prieteni și sunt și îngrozitor de teritoriali.

2. Rac

Nativii acestui semn zodiacal prețuiesc legăturile lor intense și relațiile emoționale. Sunt excesiv de sentimentali și protectori cu prietenii și apropiații lor, iar pentru a-și prețui cei mai buni prieteni, devin puțin autoritari. Chiar dacă motivele lor sunt bune, îi sufocă pe prietenii lor, făcându-i să piardă des contactul.

3. Leu

Una dintre cele mai dominatoare zodii, Leul este prietenul care îți subminează opiniile doar pentru a se prezenta cel mai bine. Uneori, prietenii Leului devin foarte lipsiți de respect și de sprijin. Încearcă să atragă mereu atenția și ia măsuri pentru a deteriora imaginea prietenilor lor. Cel mai probabil își corectează prietenii în fiecare detaliu.

4. Scorpion

Fiind pasionați, obsesivi și compulsivi, Scorpionii tind să preia controlul asupra relațiilor lor. Conducătorul planetar al acestui semn este Pluto și Marte, adăugându-se la agresivitatea lor sfârâitoare și dinamica de comandă. Din această cauză, acest semn de apă se dovedește a guverna. Mai mult, le este frică să nu se rănească, așa că guvernează foarte intens în compania lor.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.