Creatoare de modă, condamnată, după ce a fost prinsă drogată la volan

0

O creatoare de modă care a participat la emisiunea „Imperiul Leilor” a fost condamnată să muncească la parcuri și grădini după ce a fost prinsă conducând sub influența drogurilor.

Ana Maria Saragia a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare și două luni și jumătate de muncă în folosul comunității.

Tânăra trebuie să participe inclusiv la un program de reintegrare socială, iar dacă va încălca deciziile instanței, riscă să fie încarcerată la Penitenciarul de Femei Târgșor, conform Gândul. 

Ana Maria Saragia este cunoscută în mediile mondene bucureștene ca și designer vestimentar, postură din care, de altfel, a și participat la show-ul de televiziune „Imperiul Leilor”.

Imagine

Creatoarea de modă a fost condamnată, la data de 13 martie, de magistrații Judecătoriei Sectorului 1, la un an de închisoare cu suspendare.

Conform magistraților, Ana Maria Saragia a fost oprită de un echipaj al Brigăzii de Poliție Rutieră, la data de 20 septembrie 2021, în jurul orelor 14:15, în timp ce conducea un Fiat Punto, pe o stradă din Sectorul 1. Aparatul Drugtest cu care a fost atunci testată a indicat faptul că aceasta consumase substanțe stupefiante.

Ca urmare, permisul i-a fost suspendat pe loc, fără drept de conducere, și a fost transportată direct la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, pentru analize.

Ulterior, polițiștii Brigăzii Rutiere au audiat-o atât pe ea, cât și un martor, iar după ce INML a confirmat faptul că femeia consumase droguri dosarul a fost trimis în judecată, la data de 22 noiembrie 2022.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.