Cele cinci minciuni ale Prințului Harry și Meghan Markle din trailerul documentarului lor

0
Meghan Markle

Au rămas fără poze ducii de Sussex? În timp ce el pretinde că dezvăluie „adevărul”, cuplul a strecurat, în trailerul documentarului lor Netflix, cinci cadre care nu au nicio legătură cu ei.

Programul Netflix despre Prințul Harry și Meghan Markle nu s-a terminat de enervat familia regală și pe fanii acesteia. Chiar înainte de difuzarea sa (programată pentru 8 decembrie), documentarul Harry & Meghan, regizat de Liz Garbus, a stârnit furia internauților din cauza deturnării imaginilor apărute în cele două trailere lansate pe 1 decembrie și 5 decembrie.

O fotografie de la premiera unui film Harry Potter

Prima minciună se referă la prima versiune a trailerului. O imagine cu paparazzi, care se presupune că îi fotografia pe duci, a fost făcută la premiera din iulie 2011 a ultimelor aventuri Harry Potter din Londra. Cu cinci ani înainte ca cei doi să se întâlnească. Această nouă dezvăluire a fost făcută de The Sun pe 4 decembrie.

Prin urmare, acești paparazzi nu au în vizor cuplul – departe de asta. Toți au fost îndreptați către aceeași țintă: actorii din seria Harry Potter. În plus, această fotografie a unei mulțimi de fotografi este prima imagine care apare pe site-ul agenției de fotografii Alamy când cauți „paparazzi”. Pe măsură ce imaginea apare pe ecran, prințul Harry spune: „A trebuit să fac tot ce puteam pentru a-mi proteja familia”.

Ingrid Seward susține că această fotografie falsă îi slăbește punctul de vedere al prințului Harry.

Harry la brațul… fostei sale iubite

Asta nu este tot: cel puțin o a doua imagine deturnată din contextul său și-ar fi găsit loc în documentarul Harry & Meghan. Specialistul în limbajul corpului Jesús Enrique Rosas a remarcat că o fotografie decupată cu Prințul Harry încercând să-i alunge pe paparazzi nu este din timpul relației cu Meghan. Pe întreaga fotografie, este de fapt fosta lui iubită, Chelsy Davy, cu care a fost într-o relație din 2004 până în 2011. „Nu își pot găsi propriile fotografii cu paparazzi urmărindu-i?”, a întrebat un utilizator de Twitter. Alții au deplâns „disperarea” soților Sussex, forțați să se bazeze pe manipularea în acest fel a vechilor clișee.

Jurnaliştii aşteaptă… O personalitate de teleralitate

În cel de-al doilea trailer, mai substanțial decât primul, trei extrase sunt deturnate din contextul lor, a analizat The Sun într-un articol din 5 decembrie. După cum spune Ducele de Sussex (făcând o aluzie clară la soarta tragică a mamei sale): „Am fost îngrozit. Nu am vrut ca istoria să se repete”, este, de fapt, o fotografie a jurnaliştilor care îl aşteaptă pe modelul Katie Price.

O fotografie autorizată care trece drept fotografie furată

Într-o fotografie, cuplul sugerează că sunt fotografiați împotriva voinței lor, așa cum au spus martorii pentru The Sun că fotograful a avut într-adevăr acces oficial la eveniment. Imaginea vine de la o vizită la regretatul Arhiepiscop Desmond Tutu din Cape Town în 2019.

Nu cuplul este vânat de paparazzi

Chiar înainte de fotografia în care Meghan Markle apare în lacrimi, o secvență rapidă arată fotografi urmărind o mașină. Pasagerul? Fostul avocat al lui Donald Trump, Michael Cohen, dezvăluie același tabloid britanic. În această fotografie făcută în mai 2019, acesta din urmă este transferat într-o închisoare federală, unde a fost condamnat să execute o pedeapsă de trei ani pentru mită.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.