Lia Bugnar, reacție sfidătoare la adresa lui Theo Rose

0
Lia Bugnar

Lia Bugnar și Anghel Damian formau un cuplu solid în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Însă, relația lor a ajuns la final când a apărut în peisaj Theo Rose, o artistă de doar 25 de ani, care joacă în serialul scris de Lia și regizat de Anghel.

Lia Bugnar se pare că nu a vorbit niciodată cu Theo, după cum chiar ea însăși declară.

„Eu nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose. Presupun că ne referim la acea fată(…) care cântă, nu? Eu sunt scenarist, eu stau acasă și scriu, nu prea am legătură cu actorii din serial, decât cu cei cu care mă știam de mai demult.Ei îmi mai scriu și îmi mulțumesc pentru diverse lucruri.”, a povestit Lia Bugnar, pentru click.ro.

De asemenea, întrebată dacă l-a felicitat pe Anghel Damian și pe Theo Rose că vor deveni părinți, Lia Bugnar a menționat că acest lucru trebuie tratat cât se poate de discret.

”Cu actrița din rolul „Vera” nu am o relație. Și, în afară de asta, ați vorbit de o sarcină?… Cred că orice lucru de început are delicatețea lui, timiditatea lui și cred că nu trebuie pus pe toate tarabele pentru că este mai bine să mergi pe burtă la astea, deoarece lucrurile trebuie să se întâmple așa cum trebuie. Nu trebuie să fie un subiect de ziar (n.r. – sarcina lui Theo Rose) pentru că sunt atât de multe lucruri delicate la o asemenea situație și trebuie lăsate să se întâmple în felul lor, în armonia lor.”, a declarat Lia Bugnar, pentru sursa citată.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.