Ce se întâmplă cu pielea ta dacă bei apă caldă în fiecare zi

0

Nu există nicio îndoială că a rămâne hidratat este crucial pentru sănătatea ta, dar majoritatea oamenilor nu știu că un consum de apă călduță poate oferi unele beneficii exclusive pentru corpul și pielea ta. De fapt, experții spun că apa este cea mai benefică atunci când o bei caldă, iar temperatura perfectă este undeva între 40°C și 60°C.

Având în vedere câți bani cheltuim pe tratamente scumpe de înfrumusețare, nu acordăm suficient credit unui lucru atât de simplu ca să bem apa în mod corect. Aruncați o privire asupra modului în care consumul de apă caldă vă poate afecta pielea.

1. Curăță pielea.

Apa caldă poate ajuta la detoxifierea organismului. Deoarece consumul de apă caldă face ca temperatura corpului să crească, te face să transpiri. Acest lucru, la rândul său, te ajută să scapi de toxine și facilitează eliminarea impurităților de către organele tale digestive. Curățarea corpului din interior tratează acneea din interior spre exterior și face pielea sănătoasă și strălucitoare.

2. Previne îmbătrânirea prematură.

Pe lângă faptul că provoacă erupții, toxinele pot îmbătrâni mai repede pielea și pot provoca cearcăne și pungi umflate sub ochi. Consumul de apă caldă ajută la repararea celulelor pielii care sunt deteriorate de radicalii liberi nocivi și face pielea să pară mai netedă și plină.

3. Previne mâncărimea scalpului.

Apa caldă îți menține scalpul hidratat, ceea ce înseamnă că este mai puțin probabil să faci mătreață. Când pielea de pe scalp este sănătoasă și umedă, ea menține părul strălucitor, elastic și moale. Ca un bonus suplimentar, apa activează terminațiile nervoase din rădăcinile părului, ceea ce promovează o nouă creștere a părului.

4. Luminează pielea.

Consumul regulat de apă caldă ajută organismul să descompună depozitele de grăsime, relaxează mușchii și îmbunătățește fluxul sanguin. Circulația crescută a sângelui întinerește celulele pielii și le menține hrănite. Oferă celulelor pielii tale care lucrează cu oxigen și elimină deșeurile, revigorând și reînnoindu-ți pielea.

5. Te ajută să profiți la maximum de produsele de îngrijire a pielii.

Consumul de apă caldă este cel mai simplu mod de a-ți porni metabolismul, care, la rândul său, va ajuta pielea să beneficieze de toate cremele hidratante pe care le aplici. Deoarece problemele intestinale nu te lasă să obții suficiente vitamine și nutrienți din alimente, poate împiedica pielea să arate cel mai bine și poate agrava afecțiunile existente ale pielii. Un pahar cu apă caldă îți va menține intestinul fericit și-ți va ajuta pielea să obțină toți nutrienții de care are nevoie pentru a rămâne tânără mai mult timp.

6. Îți hidratează pielea.

Indiferent cât de scumpă este crema hidratantă, nu poate menține niciodată pielea fără riduri dacă nu bei suficientă apă. Ceva la fel de simplu ca să bei apă caldă zilnic poate ajuta la uniformizarea nuanței pielii, la reducerea umflăturilor și la întărirea pielii.

7. Îți protejează pielea de infecții.

Un pahar de apă caldă protejează rinichii și ajută la combaterea inflamației. Când organele sunt curate, pielea este mai puțin vulnerabilă la infecții. Pentru rezultate mai bune, adaugă câteva picături de suc de lămâie.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.