Adele, prea fițoasă pentru Las Vegas? Care este adevărul despre concertele anulate

0
adele

Adele a anunțat cu lacrimi în ochi, joia trecută, că nu mai începe seria de concerte din Las Vegas, de la celebrul teatru Caesars Palace’s Colosseum.

Deși cântăreața britanică, în vârstă de 33 de ani, a susținut că motivul principal al anulării primului show și al amânării tuturor concertelor ar fi COVID-19, au apărut zvonuri că lucrurile ar sta cu totul altfel.

Se zvonește că echipa lui Adele s-a dovedit un coșmar în timpul pregătirilor de dinaintea inaugurării rezidenței sale. A cerut să se schimbe instalațiile audio și video ale sălii, deși sunt de înaltă calitate tehnică și s-au dovedit foarte bune pentru marile vedete, cum ar fi Madonna, Mariah Carey și Celine Dion, potrivit ziaristului local Scott Roeben.

Se voia construirea unui ecran mai mare în fața celui existent, care nu numai că ar fi însemnat costuri în plus, ci și pierderi mari de timp pentru realizarea acestuia, potrivit Daily Mail. S-a aflat de asemenea că a fost un mare scandal între Adele și designerul de producție, Esmeralda Devlin.

În plus, au mai apărut fricțiuni între Adele și membrii propriei sale echipe de management, ceea ce a dus de asemenea la ridicarea stresului. Din cauza tuturor fițelor ei, unii cred că seria sa de concerte de la Caesars Palace’s Colosseum nu va avea loc până în 2023.

Există voci care spun că, deși biletele s-au vândut, s-ar putea ca rezidența lui Adele, care urma să-i aducă 27,7 milioane de dolari, să fie în cele din urmă complet anulată.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.