Ce note a luat fiul Ralucăi Bădulescu la BAC. Vedeta e foarte mândră: „Eu nu știam să rezolv nimic”

0
Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu este extrem de mândră după ce fiul ei a luat BAC-ul cu notă mare și a intrat la o facultate prestigioasă.

Alexandru vrea să studieze la Academia de Studii Economice (ASE) București. Media mare de la examenul maturității îl va ajuta să intre la această instituție de învățământ.

Într-un interviu acordat pentru Wowbiz, jurata de la Bravo, ai stil! a povestit totul, în cele mai mici amănunte: „Copilul…îl iubim cel mai mult din lumea asta. A avut bacul, a luat note bune la BAC, intră la ASE (n.r. Academia de Studii Economice din București). E mândria și cea mai mare bucurie pe care o putem avea cu toții, evident”, a declarat Raluca Bădulescu.

În cadrul aceluiași interviu, Raluca Bădulescu a mai spus că probele de la examenul de Bacalaureat 2022 i s-au părut foarte grele și că nu ar fi știut să le rezolve, mai ales la Matematică, o materie la care recunoaște că nu a fost niciodată foarte bună.

În schimb, subiectele de la examenul la Limba și Literatura Română i s-au părut accesibile vedetei.

„Chiar este foarte greu la BAC acum, eu nu știam să rezolv nimic. La matematică mă refer. La mate nu am fost bună niciodată. La română e altceva, știu să fac subiectele oricând, dar la mate, la mine e nenorocire. Trebuie să îmi dai un calculator, iar dacă e vorba de vreo ecuație sau de o integrală sunt pa, la revedere.”, a adăugat designerul.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.