Tudor Chirilă și-a anulat toate concertele și spectacolele. Ce a pățit artistul

0
Tudor Chirilă

Tudor Chirilă a luat o decizie importantă care îi va afecta cariera. Artistul și-a amânat spectacolele din perioada următoare din cauza problemelor de sănătate.

Juratul de la „Vocea României” a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care a anunțat că are probleme cu vocea și trebuie să facă o pauză pe plan profesional. Din cauza suprasolicitării vocale, medicii i-au recomandat un repaos vocal total.

Tudor Chirilă are probleme de sănătate

„Nu-mi place să ofer detalii despre starea mea de sănătate, mi se pare că ține de intimitatea fiecăruia dintre noi, dar având în vedere că nu mai pot susține spectacolul «Visul american» programat în cadrul FITS, trebuie să spun că în urma unei perioade intense de suprasolicitare vocală am intrat în repaus vocal total, la recomandarea medicilor. Sper să revin cât mai curând pe scenă”, a transmis Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

Trupa Vama a postat și ea un mesaj pe rețelele de socializare pentru a anunța fanii că reprogramează anumite show-uri:

„Salutare, ne pare foarte rău să anunțăm că trebuie să reprogramăm show-ul din această seară de la Berăria H, precum și concertele din următoarele două săptămâni. Suprasolicitarea vocală l-a adus pe Tudor în situația de repaus vocal total la recomandarea medicilor. Sperăm să ne revedem cu bine pe 29 iulie la Arenele Romane sau la alte concerte programate până atunci. Detalii legate de reprogramarea concertului din seara asta nu putem oferi mai devreme de zece zile”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.