Ce salariu are, de fapt, Carmen Tănase. Actrița a recunoscut

0
Carmen Tănase

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. Recent, ea a dezvăluit ce salariu primește lunar.

Încă din facultate, ea a urcat pe scena teatrului, deși când era mai tânără ar fi vrut să lucreze într-un domeniu total diferit, cum ar fi să devină medic veterinar sau inginer zootehnist, drept urmare că iubește extrem de mult animalele. Având în vedere industria în care activează, Carmen Tănase primește un salariu modest.

Actrița încasează lunar aproximativ 1.300 de euro. „Până la urmă supraviețuiești cu salariul. La categoria mea, de exemplu, e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc”, a spus actrița, relatează VIVA!

Deși consideră că suma pe care o primește nu este suficientă, Carmen Tănase continuă să profeseze, pentru că actoria este pasiunea ei. Actrița duce o viață decentă cu salariul pe care îl are, însă nu îi este suficient pentru toate cheltuielile pe care le are de acoperit.

„Da, am avut perioade (n.red. – când nu se ajungea cu banii). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune. Din teatru nu! Acum, sigur, de câțiva ani s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel. Dar acum dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune! Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct!”, a mai adăugat actrița.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.