Cătălin Bordea, relație cu sosia fostei soții

0

După divorțul dureros de Livia, Cătălin Bordea a întâlnit o femeie care îi face inima să bată din nou și pare că este foarte fericit.

Cătălin Bordea confirmă relația cu sosia fostei soții. Recent, comediantul a fost surprins în spațiul public alături de o domnișoară brunetă, care seamănă izbitor cu fosta soție. 

Bărbatul s-a despărțit de Livia în urmă cu câteva săptămâni și se pare că suferința nu este fără de leac, pentru că și-a găsit destul de rapid alinarea în brațele unei alte femei.

Bordea spune că are în desfășurare mai multe proiecte pe plan profesional și că încearcă cât mai mult să se focuseze pe propria persoană. Cu toate acestea, el nu respinge nici ideea de căsătorie, chiar dacă mariajul său fericit s-a încheiat printr-un divorț dureros.

„Este o femeie minunată. Momentan, prefer să nu fac alte declarații. Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine. Mă concentrez pe mine sa fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez. Cred, mie chiar mi-a plăcut sa fiu căsătorit”, a declarat Cătălin Bordea, potrivit Cancan.ro.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.