Când s-ar fi despărțit, de fapt, Shakira și Pique. Răsturnare de situație: „N-a fost vorba despre infidelidate!”

0

Vestea că Shakira și Pique s-au despărțit după 12 ani de relație a făcut înconjurul lumii, mulți fani rămânând dezamăgiți.

Noi informații incredibile despre separarea anului apar în presa spaniolă. Se pare că Shakira și Pique s-ar fi despărțit, de fapt, acum trei ani. Mai mult decât atât, informația potrivit căreia motivul separării ar fi infidelitatea fotbalistului, ar fi falsă.

Shakira și Pique s-ar fi despărțit acum 3 ani

Jurnalistul Jose Antonio este cel care a dezvăluit că Shakira și Pique nu s-ar fi despărțit acum. Potrivit surselor acestuia, decizia de a o lua pe drumuri separate i-a aparținut cântăreței, iar ruptura a fost o adevărată surpriză, luându-l chiar și pe fotbalist prin surprindere.

Totodată, mai spune sursa citată, sâmbătă, Shakira l-ar fi luat prin surprindere pe fostul ei soț, după ce a transmis un comunicat despre despărțire, de care Pique nu a fost anunțat.

„O persoană foarte, foarte apropiată de Pique m-a asigurat că nu este vorba despre infidelitate în cazul lor. Despărțirea a fost o mare surpriză, la fel și comunicatul trimis de Shakira”, a anunțat Jose Antonio Aviles, potrivit Marca.

Înțelegere secretă între cele două vedete

Motivul real al controversatei despărțiri ar fi pandemia și criza mondială. De asemenea, la momentul respectiv, Shakira ar fi propus ca atât ea, cât și fotbalistul să facă ce vrea, însă în public să se afișeze drept un cuplu.

„În urmă cu 3 ani, pandemia și criza mondială au creat noi probleme și ceva s-a întâmplat. Acesta a fost momentul-cheie al relației lor. Atunci ei au decis să aibă o relație deschisă. Înțelegerea a fost la modul ‘tu faci ce vrei, iar eu fac ce vreau’, dar în public o să rămânem un cuplu.”, a mai notat sursa citată.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.