Brad Pitt și Angelina Jolie, din nou în instanță! Ce a făcut actrița e foarte grav

0

Angelina Jolie „a încercat în mod intenţionat să îl rănească” pe fostul ei soț, Brad Pitt, când a decis să-și vândă pachetul de acțiuni din podgoria lor unui oligarh rus. Pitt o dă în judecată pe fosta lui soție pentru că și-a vândut partea sa de acțiuni din afacerea cu vinuri de pe domeniul Miraval, pe care cei doi o au din 2008, scrie BBC.

Actorul spune că decizia fostei sale soții de a-și vinde acțiunile unui oligarh rus l-a forțat să se asocieze cu „un străin cu intenții toxice”. Jolie nu a răspuns încă public acuzațiilor lui Brad Pitt.

Brad Pitt a dat-o în judecată pe Angelina Jolie

Brad Pitt susţine că cea de-a doua soţie a lui, actriţa Angelina Jolie, „nu a contribuit cu nimic” la succesul afacerii lor cu vinuri de pe domeniul Miraval şi că a afectat reputaţia acesteia atunci când a decis să vândă jumătatea ei din companie către un partener străin.

În 2008, cei doi actori americani, care au împreună şase copii, au cumpărat pachetul majoritar de acţiuni în compania care gestionează Chateau Miraval şi podgoria sa din sudul Franţei, unde s-au şi căsătorit în 2014 şi unde au petrecut mai multe vacanţe în familie pe durata relaţiei lor.

În cea mai recentă plângere depusă de Brad Pitt în cadrul bătăliei sale judiciare cu Angelina Jolie privind vânzarea Castelului Miraval, starul hollywoodian, în vârstă de 58 de ani, afirmă că fosta lui soţie, în vârstă de 47 de ani, „a încercat în mod intenţionat să îl rănească” atunci când şi-a vândut acţiunile pe care le deţinea în acea companie producătoare de vinuri, scrie Agerpres. Brad Pitt afirmă că el şi Angelina Jolie au fost de acord să nu îşi vândă niciodată acţiunile deţinute în afacerile de familie fără consimţământul celuilalt.

Au dezvoltat împreună o afacere de milioane de dolari

Avocaţii lui Brad Pitt au declarat în acele documente, depuse vineri la Tribunalul Superior din Los Angeles, că domeniul Miraval devenise „pasiunea lui” şi un proiect care a devenit „o afacere globală de multe milioane de dolari şi unul dintre cei mai apreciaţi producători de vin rosé din lume” datorită muncii sale. Actorul a acuzat-o pe Angelina Jolie că „nu a contribuit cu nimic la succesul domeniului Miraval”.

Actorul pretinde că Angelina Jolie a plănuit să îşi vândă acţiunile în octombrie 2021 către Tenute del Mondo, un grup care este „înclinat să preia controlul asupra Miraval” şi care este „deţinut indirect şi controlat de Yuri Shefler, miliardarul rus care controlează Stoli Group”.

„Jolie a continuat şi a parafat pretinsa vânzare în secret, acţionând în mod intenţionat pentru a-i ascunde lui Brad Pitt acest lucru şi fiind conştientă că încălca drepturile contractuale ale lui Pitt”, au precizat avocaţii acestuia.

Angelina Jolie și-a vândut partea din castel unui oligarh rus

Ei mai spun că o companie a Angelinei Jolie, Nouvel, îi datorează unei firme a lui Brad Pitt, Mondo Bongo, dreptul de prim refuz şi, ca urmare, tranzacţia a încălcat acel drept. Angelina Jolie, care a depus actele de divorţ în 2016, a primit iniţial din partea unei instanţe, în septembrie 2021, dreptul de a vinde partea sa din compania de vinuri.

Avocaţii lui Brad Pitt mai spun că Yuri Shefler a lansat o operaţiune de preluare ostilă a domeniului Miraval şi încearcă să obţină „informaţii confidenţiale în beneficiul companiei sale concurente”. Plângerea depusă vineri în instanţă îl acuză pe miliardarul rus că foloseşte „tactici comerciale infracţionale şi asociaţii profesionale dubioase”, care „periclitează reputaţia mărcii pe care Brad Pitt a construit-o cu mare atenţie”. „Jolie a încercat să îl oblige pe Pitt să intre într-un parteneriat cu un străin şi, mai rău decât atât, cu un străin care are asociaţii şi intenţii otrăvitoare”, au adăugat avocaţii starului hollywoodian.

Brad Pitt solicită daune „cu o valoare ce va fi stabilită de tribunal” şi a cerut ca tranzacţia realizată de Angelina Jolie să fie declarată „nulă şi neavenită”.

Actorul a cerut şi ca acest proces să fie judecat de un juriu.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.