Adrian Minune se retrage din muzică: „Nu mai vreau să cânt”. Când va avea ultima cântare cu public

0

Unul dintre cei mai vechi și apreciați maneliști de la noi din țară, Adrian Minune, și-a anunțat retragerea din muzică.

Adrian Simionescu a declarat că în anul 2024 va avea ultimul său concert, pe un stadion, iar intrarea va fi gratuită.

Va susține ultimul spectacol peste doi ani

Manelistul a declarat, în cadrul unei emisiuni TV, că își dorește ca peste doi ani să se retragă din industria muzicală, deoarece consideră că mai are 10-15 ani de trăit, iar el vrea să petreacă mai mult timp cu familia sa.

„În 2024, o să-mi fac retragerea. Pentru că mai am de trăit 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară. Nu mai cânt. Probabil o să fac două spectacole pe an, pentru că menirea mea este să fiu lăutar.

O să-mi fac retragerea pe un stadion, gratis, bineînțeles. Apoi, o să fac două spectacole, pentru că menirea mea este să cânt. Dacă nu cânt, nu știu să fac altceva. Împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu, să-mi gătească nevastă-mea”, a mărturisit Adi Minune, în timpul emisiunii.

Vrea să se bucure de familie

Mai mult, manelistul a spus că va avea două concerte pe an, doar atât, pentru că el doar asta știe să facă, să fie lăutar. Adrian Simionescu a spus că nu vrea să ajungă atât de rău, încât să îl treacă strada nepoata lui. Vrea să se bucure de familie, să petreacă timp și cu soția lui. Așadar, începând cu anul 2024, Adi Copilul Minune nu va mai participa la evenimente private, la nunți sau la botezuri.

„Noi cântăm și când sunt oamenii trezi și când sunt beți. Și nu mai accept ca niște copii să mă împingă sau să vorbească anapoda. Cu toate că eu sunt o slugă de lux a copiilor mei, dar doar a copiilor mei. Într-un timp, mai obosim și noi”, a mai spus cântărețul.

A adunat o avere frumușică din muzică

Adrian Minune a câștigat bine din muzică și a reușit să facă avere. Potrivit evz.ro, artistul are 15 vile, 13 mașini, dar și multe alte terenuri sau obiecte valoroase, de lux, cum ar fi ceasuri scumpe.

De-a lungul timpului au existat zvonuri că Adrian Minune a încasat onorarii uriașe la cântări, cea mai mare sumă primită fiind de 60.000 de euro. În anul 2008, averea lui era estimată la 100 de milioane de euro. Solistul a negat însă zvonurile și spune că averea sa cea mai de preț sunt copiii.

sursa: TABU

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.