Cabral și Adela Popescu, surprinși de Uraganul Fiona! Prezentatorul a filmat dezastrul lăsat de furtună – VIDEO

0

Uraganul Fiona, care a lovit duminică Puerto Rico, a cuprins luni și Republica Dominicană. Cabral a postat imagini cu ravagiile produse de furtuna tropicală și a dat mai multe detalii.

Cabral a fost martorul dezastrului produs de uraganul Fiona. Prezentatorul a postat și o imagine în care se poate observa țigla spartă, smulsă de pe acoperișul casei în care locuiește.

„Hai că s-a înmuiat Fiona, cred că ce a fost mai rău a trecut.Probabil nu mai avem țiglă pe casă, în toate camerele e plin de apă, curent electric nu mai e de vreo șase ore…A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate… apoi am vegheat copiii cum dorm în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casa cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă.Vântul se pare că i-a dat cu 140km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100km de noi… a fost la 18km distanță.

Experiență intensă, da’ ne-am fi lipsit de de dânsa cu mare drag…Acum trebuie să mai stăm închiși în casă niște ore, că nu s-a potolit de tot, apoi… s-a săvârșit. Toată lumea safe, Radu+Adela+TrioBombă sunt bine și ei. În imagine curtea din spate, cu masa spartă și găurită de țiglele de pe casă”, a povestit Cabral.

Cabral și Adela Popescu sunt în Republica Dominicană alături de familiile lor, pentru a filma emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici. Fiecare e acolo cu familia sa și toți au trecut prin momente de panică, căci din cauza uraganului au rămas fără curent, fără țigle pe casă.

„Curentul e oprit de 30 de ore. Apa la fel. Dar e apă pe jos prin toată casa. Cumva e simpatic, mă simt ca-n anii 80 în Berceni. Doar că acum urlă de nebuni Tiago și Namiko și nu bate niciun sensibil în țeavă. Bine măcar că telefonia mobilă și netul mobil merg cam 3 minute la fiecare 40 de minute… probabil pornesc oamenii un generator la stâlpul de GSM. Și ce vedeți în imagine este candela manufacturată de Cătălin Neamțu după planurile primite de la bunica dânsului, strașnică femeie!”, a mai transmis el pe rețelele de socializare.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.