Ce scrie pe biletul așezat între florile de pe sicriul Reginei Elisabeta a II-a, mesaj semnat de regele Charles al III-lea

0

Pe sicriul Reginei Elisabeta a II-a, împreună cu o coroană din flori, a fost așezat un bilet, care conținea un mesaj de la Regele Charles.

Pe cardul plasat deasupra sicriului Reginei, alături de flori, scrie: „In loving and devoted memory, Charles R.” (n.r. în română – În amintirea iubirii și devotamentului).

Potrivit publicației The Mirror, Palatul Buckingham a dezvăluit că Regele a cerut ca decorul floral să conțină flori și frunze din grădinile reședinței oficiale, Palatul Buckingham și casele sale anterioare de la țară, Casa Clarence și Casa Highgrove.

Fiecare floare a fost aleasă pentru semnificația sa specială: „Rozmarin pentru aducere aminte, Mirtul, simbolul antic al unei căsnicii fericite, și tăiat dintr-o plantă care a fost cultivată dintr-o crenguță de mirt, prezentă în buchetul de mireasă al Majestății Sale în 1947 și stejarul Angliei, care simbolizează puterea iubirii.”

De asemenea, coroana conține pelargonium parfumat, trandafiri de grădină, hortensie, sedum, dalii și scabiosa, toate în nuanțe de auriu, roz și vișiniu profund, cu atingeri de alb pentru a reflecta Standardul Regal.
În conformitate cu pasiunea Regelui Charles pentru mediu, coroana de flori a fost făcută într-un mod complet durabil, într-un cuib de mușchi englezesc și ramuri de stejar, fără a folosi burete floral.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.