Blake Lively a născut cel de-al patrulea copil. Ce a anunțat actrița

0
Blake Lively

Blake Lively și Ryan Reynolds și-au întâmpinat de curând cel de-al patrulea copil.

Recent, actrița a distribuit o fotografie cu ea sărbătorind Super Bowl cu ceva ce lipsește în mod vizibil: burtica ei de gravidă.

Cei doi actori sunt cunoscuți pentru faptul că își păstrează viața personală privată, așa că nu este prea surprinzător faptul că cei doi au renunțat la un anunț oficial privind nașterea celui de-al patrulea copil al lor, potrivit BabyNames.com.

N-au fost făcute publice detalii legate de bebeluș (numele, sexul și data nașterii), dar copilul se alătură celor trei puști ai cuplului, James, 8 ani, Inez, 6 ani, și Betty, 3 ani.

În noiembrie, anul trecut, la o lună după ce Blake a anunțat că este din nou însărcinată, Ryan a povestit despre cum se simt fiicele sale în perspectiva primirii unui nou frate. „Le place la nebunie. Sunt pregătite”, spunea actorul.

Starul din Deadpool a mărturisea ce înseamnă pentru el și pentru soția sa să fie din nou părinți. „Sunt foarte încântat. Ar trebui să fim. Știi, ar trebui să fii un idiot să faci asta de patru ori dacă nu ți-ar plăcea. Va fi o nebunie, dar suntem foarte încântați”, anticipa Ryan Reynolds, potrivit BabyNames.com.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.