Donald Trump a făcut-o „praf” pe Rihanna, după ce i-a văzut spectacolul de la Super Bowl

0
donald trump

Prestația Rihannei din pauza celei de-a 57-a ediţii a Super Bowl-ului nu a fost pe gustul tuturor.

Donald Trump a postat pe rețelele sociale un mesaj în care o face „praf” pe cântăreața care va împlini 35 de ani pe 20 februarie.

„EPIC FAIL: Rihanna a oferit, fără dubii, cel mai slab show din istoria Super Bowl-ului. Asta după ce a insultat mai mult de jumătate din populația Statelor Unite, care se află oricum în declin, cu limbajul ei murdar și jignitor. Ce să nu mai zic de ‘stilistul’ ei”, a scris Donald Trump, pe TruthSocial.

Atunci când s-a referit la limbajul jignitor, cel mai probabil Donald Trump a făcut referire la un moment din 2020, în care Rihanna a apărut în fața unei „opere de artă” pe care ar fi fost scris “F..k Trump”, scriu jurnaliștii de la The Independent.

Îmbrăcată complet în roşu, Rihanna a cântat pe o platformă suspendată, ridicată şi coborâtă cu ajutorul cablurilor pe o lungă scenă plasată în centrul terenului.

Ulterior, artista originară din Barbados, care a anunţat că este însărcinată cu cel de-al doilea său copil, a fost ridicată la înălţime pentru finalul spectacolului, pe ritmurile hit-ului “Diamonds in the Sky”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.