Sorana de la A.S.I.A., mamă la 40 de ani

0
Sorana

Sorana de la A.S.I.A a împlinit luni, 13 februarie, vârsta de 40 de ani. Cu această ocazie, vedeta a dezvăluit că odată cu schimbarea prefixului își dorește să realizeze lucruri mărețe.

Sorana Darclee Mohamad, fosta membră a trupei A.S.I.A, a mărturisit că își dorește să devină mamă și este convinsă că acest lucru se va întâmpla cât mai curând.

Vedeta a dezvăluit că în ultima vreme viața sa s-a schimbat radical și că până nu demult nu își dorea un copil.

”S-au schimbat niște lucruri în viața mea și îmi doresc foarte tare un copil! Dacă mă întrebai acum acum câteva luni, îți spuneam foarte clar că nu îmi doresc copii. Dar niște lucruri s-au schimbat în viața mea și acum, da, îmi doresc foarte tare un bebeluș! Suntem pe drumul cel bun cum se zice… Suntem pe drumul cel bun! În sfârșit, o Sorana matură care o să alerge după copil într-o bună zi!”, a declarat Sorana Darclee Mohamad într-un interviu pentru Click!

Sorana este una dintre cele mai vechi membre ale trupei A.S.I.A care a făcut furori la începutul anilor 2000 în România. Vedeta dezvăluit că este extrem de încântată că după atâția ani trupa s-a reunit pentru un concert care urmează să aibă loc la începutul lunii martie.

Cu toate acestea, Irina Nicolae, cea care a pus bazele trupei împreună cu Anca Neacșu nu a fost chemată la reuniunea A.S.I.A.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.