Bianca Drăgușanu a pierdut procesul cu Claudia Pătrășcanu. Cât are de plată

0

Bianca Drăgușanu a pierdut procesul cu Claudia Pătrășcanu. Blondina a susținut că din cauza declarațiilor făcute la adresa ei de către Claudia Pătrășcanu, ar fi pierdut mai multe constracte. 

Din păcate, iubita lui Gabi Bădălău a avut ghinion, căci instanța i-a respins cererea de chemare în judecată. Mai mult, aceasta e obligată de instanță să plătească cheltuielile de judecată în valoare de 2500 de lei, cheltuieli reprezentând onorariul de avocat.

Vedeta are posibilitatea însă de a face apel acestei decizii în termen de 5 zile de la pronunțare, după cum se mai arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

„Respinge, ca neîntemeiată, cererea de chemare în judecată. Obligă reclamanta la plata în favoarea pârâtei a cheltuielilor de judecată în cuantum de 2.500 lei, reprezentând onorariul de avocat. Cu drept de apel in termen de 5 zile de la pronunţare. Apelul se depune la Judecătoria Constanta, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, astăzi, 23.03.2023”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Claudia Pătrășcanu a oferit primele declarații după ce a judecătorii au respins solicitarea Biancăi de a o da în judecată, pentru defăimare. Artista susține că nu a contribuit în niciun fel la imaginea negativă pe care ar avea-o Bianca Drăgușanu.

„Era și normal să i se respingă cererea. Nu eu i-am șifonat imaginea, singură a făcut-o’, a spus Claudia Pătrășcanu, pentru Spynews.ro.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.