Cine sunt câștigătorii America Express 2023. Primesc marele premiul în valoare de 30.000 de euro

0

Echipele formate din Andreea Bălan și Andreea Antonescu și din Nelu Cortea și Cătălin bordea au luptat cot la cot pentru marele titlu de câștigător și pentru premiul de 30.000 de euro.

Cuplul câștigător al emisiunii “America Express 2023”, este nimeni altul decât cel format din Catalin Bordea si Nelu Cortea.

Șapte săptămâni a durat concursul care a obligat vedetele să-și depășească limitele. În ultima etapă, cele două echipe finaliste au avut de găsit indiciile sub forma unor numere pentru a afla parolele și răspunsurile la ghicitorile Irinei Fodor.

„Îţi vine să plângi, să mulţumeşti, să iei în braţe. M-am uitat la ăsta (n.r. Cortea)… Este incredibilă senzaţia, este ceva unic”, a povestit Cătălin Bordea, după aflarea veştii că a câştigat America Express. „Eram doi nebuni care nu înţeleg ce se întâmplă. N-am muncit pentru ceva atât de mult în viaţa mea. A fost o aventură şi un carusel… Nu se compară cu absolut nimic!”, a adăugat Nelu Cortea.

Imagine

La final, cele două Andre și-au exprimat bucuria pentru succesul lui Bordea și Cortea, pe care i-au considerat de la bun început cei mai puternici de la America Express.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.