Bella Hadid dezvăluie un nou mod de a purta coada de cal

0
bella hadid

Frumoasa Bella Hadid a dezvăluit pe contul ei de Instagram o versiune destul de originală a cozii de cal.

În doar câțiva ani, Bella Hadid a devenit o adevărată sursă de inspirație pentru frumusețe. De exemplu, căutările Google pentru ovalul feței ei explodează. În 2022, toată lumea vrea să aibă linia maxilarului ca a ei.

Păr de sirenă, păr drept, mini-împletituri… Frumoasa brunetă nu se mulțumește să urmeze tendințe, ci să le lanseze! Ultimul ei moft? Noul ei mod de a purta coada de cal. Pentru a moderniza această coafură atemporală, Bella Hadid are micul ei truc.

O coadă de cal…hibrid

Pe contul ei de Instagram, modelul a dezvăluit o serie de fotografii cu noua coafură. În diferitele fotografii făcute pe un balcon parizian, Bella Hadid poartă o ținută Louis Vuitton, realizată de directorul artistic al casei franceze Virgil Abloh, care a murit la vârsta de 41 de ani în 2021.

Dacă aspectul ei cvasi-futurist a stârnit curiozitatea, coafura ei hibridă este cea care ne atrage atenția de fapt. Bella Hadid a decis să modernizeze coada de cal tradițională combinând-o cu împletituri. Similar cu coada de cal împletită, cea a modelului iese în evidență datorită mini-împletiturilor care ies din ea. O coafură originală, stilată și ultra rapid de realizat.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.