Carmen Brumă a ajuns pe mâna medicilor. Ce i s-a întâmplat

0
Carmen Brumă

Carmen Brumă se confruntă de ani buni cu varice, de care nu a reușit să scape nici în urma unei operații făcute în 2018. Vedeta a decis, recent, să apleze la o nouă procedură pentru a rezolva aceată problemă: scleroterapia.

Carmen a publicat imagini cu picioarele sale, la 48 de ore de la intervenție, în care explică cum se simte și care sunt pașii pe care îi va urma de acum încolo.

„Mi-am scos pansamentul după 48 de ore. Se observă îmbunătățiri. Nu mă doare și nu m-a durut sau usturat nimic. Singurul disconfort e ciorapul de compresie care trebuie purtat patru săptămâni (zi și noapte dacă poți). Ieri am făcut 10.000 de pași, astăzi la fel, nu am putut să alerg pentru că mă țineau bandajele”, a povestit Carmen Brumă, pe pagina sa de Instagram.

În plus, ea a oferit mai multe sfaturi în alimentație, pentru cei care suferă de varice. Conform ei, e important să mănânci fibre, să iei vitaminele a și e și să te hidratezi corespunzător. În plus, Carmen nu fumează, evită excesul de zahăr și expunerea excesivă la soare.

„Trebuie să ai grijă să mănânci lucruri care să stimuleze circulația și să nu faci lucruri care să afecteze, cum ar fi fumatul. Trebuie să mănânci fibre, trebuie să te hidratezi, pentru a evita constipația, pentru că varicele și constipația nu fac casă bună deloc. Ai nevoie de fibre și solubile și insolubile și de apă, că degeaba mănânci fibre, dacă nu te hidratezi corespunzător. Poți să faci chiar mai rău. Bioflavonoide, pigmenții din fructe și legume, ele au capacitatea de a proteja pereții vaselor de sânge și chiar îi întăresc. Vitaminca C, e o vitamină care stimulează circulația și ajută producția de colagen. Avem nevoie și de vitamin E. Nu faci lucruri care să diminueze producția de colagen, excesul de zahăr, expunerea la soare excesivă și fumatul”, a povestit Carmen Brumă.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.