Carmen Tănase i-a cerut scuze public Biancăi Drăgușanu. De la ce a pornit scandalul

0
carmen tanase

Carmen Tănase i-a cerut scuze în mod public Biancăi Drăgușanu pentru ce a spus despre ea în cadrul unei postări de pe contul ei personal de socializare, în anul 2013.

Recent, actrița a recunoscut în cadrul unei emisiuni TV că s-a folosit greșit de numele Biancăi pentru a sublinia nemulțumirea ei față de anumite știri care circulau în vremea aceea prin presa românească.

„Stimată presă, este o știre care nu vinde, nu-i așa? Atât vă spun: să vă fie rușine obrazului! Ocupați-vă în continuare de Bianca Drăgușanu! Asta și meritați!”, era mesajul postat de Carmen Tănase în urmă cu mai mulți ani, scrie Wowbiz.ro.

Iată ce mesaj i-a transmis vedeta fostei soții a lui Victor Slav!

„Îmi cer scuze față de această fată cu care chiar nu am nimic. Eram foarte nervoasă pentru ce i se întâmpla Tamarei Buciuceanu și m-am folosit de numele ei absolut aiurea-n tramvai. Și îmi cer scuze acum că uite, ea probabil că nu se uită pe Facebook-ul meu, normal, dar acum a devenit publică această chestie.

Nu am nimic cu Bianca Drăgușanu, nu am nicio problemă cu ea, fiecare este liber să-și facă viața așa cum dorește. Ea a găsit o breșă pe care a speculat-o, asta e situația. Nu sunt de părere că nu trebuie să te uiți la anumite persoane, că ne învață, că ne fac, că ne dreg, că ne strică… nu sunt de această părere”, a declarat Carmen Tănase în emisiunea lui Denise Rifai.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.