Aspectul vestimentar la care Brigitte Macron nu renunță niciodată

0
Brigitte Macron

Întruchiparea șicului francez, Prima Doamnă a Franței se ocupă mereu de aspectul ei fizic. În ultimele zile, ea a înmulțit aparițiile publice, adoptând mereu același look. Îmbrăcată în culoarea ei preferată: bleumarin, ea îmbină la perfecțiune pantalonii drepți, jacheta blazer și tocuri stiletto.

Între vizite oficiale, sau chiar o ceremonie, fosta profesoară de franceză s-a aflat în centrul atenției. Brigitte Macron continuă pentru următorii cinci ani demonstrațiile de stil la fiecare ieșire. Trebuie spus că de cinci ani, soția președintelui francez nu se mai poate mișca fără să fie atentă la tot ce poartă.

Când nu reușește să combine cele mai bune elemente de bază din garderoba sa, ea adoptă cu brio cele mai recente tendințe de modă. Poți conta pe ea pentru a adopta cea mai nouă geantă care face furori, unul dintre cele mai elegante paltoane de iarnă sau chiar accesorii. Adeptă a look-urilor șic tipic franțuzești, ea are și darul de a pune în valoare un stil exagerat de clasic, mizând pe accesorii fierbinți precum o eșarfă strălucitoare, adidași la modă sau chiar mănuși de piele. Dar în ultimele zile, Prima Doamnă a ales look-uri care sunt aproape identice cu fiecare dintre aparițiile ei oficiale.

Brigitte Macron, dependentă de costumul cu pantalon și pantofii bleumarin

Ca fashionistă experimentată, Brigitte Macron trece cu ușurință de la o ținută cu fustă, rochie șic și tocuri stiletto la un look mai casual în blugi și adidași. Dar de la realegerea soțului ei în funcția de Președinte al Republicii, Prima Doamnă nu a făcut nicio concesie în ceea ce privește stilul. Look-ul ei bleumarin inclus numai costume cu pantaloni și tocuri stiletto.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.