Puya reacţionează după ce fost prins drogat la volan

0

Puya a făcut primele declaraţii după ce s-a ales cu dosar penal. Rapperul a fost prins de poliţişti, miercuri, după ce a condus sub influenţa substanţelor interzise.

Artistul în vârstă de 42 de ani le-a povestit fanilor ce s-a întâmplat, chiar în timpul unui concert pe care l-a susţinut la Costineşti. Acesta a dat de înţeles că s-au spus multe lucruri care nu sunt reale, fără să ofere explicații în acest sens.

Puya a mărturisit că i-a trecut supărarea în momentul în care a văzut cum l-au întâmpinat oamenii la concertul de pe litoral. Artistul s-a bucurat de susținerea fanilor care au venit să-i asculte piesele.

„Măi fraților, m-ați văzut la televizor, ați văzut că dau bine, dau frumos zilele astea. Nu mai fac reclamă la chipsuri, fac reclamă la Poliția Română mai nou, să stiți.

Nu vreau să discut despre asta, adevărul se știe mai încolo. Ideea e că înainte să vin încoace eram super supărat, nu eram în depresie, că nu am timp de asta, dar eram super supărat că s-au spus multe despre mine și nu aveam cum să ripostez.

Când am ajuns aici am văzut o grămadă de lume care a venit, m-a susținut, a făcut poze cu mine, m-a încurajat. Vă jur că mi-a trecut, nu mai am nicio treabă”, a spus artistul, potrivit wowbiz.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.