Andreea Bănică își caută „femeie în casă”! Care sunt condițiile impuse de artistă

0
Andreea Bănică

Andreea Bănică își caută bonă pentru copiii săi. Artista a scris pe o rețea socială toate condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cea care îi va călca pragul.

Cântăreața a anunțat recent pe rețelele de socializare că se pregătește să își mărească familia, însă nu așa cum ne-am fi gândit prima oară. Andreea își dorește să găsească o persoană care să aibă grijă de casă și de copii și căreia să îi încredințeze întreaga gospodărie atunci când ea și soțul ei sunt plecați.

Iată ce pretenții are, dar și ce oferă în schimb!

Pe Instagram, artista a prezentat criteriile pe care trebuie să le îndeplinească femeia care se va alături familiei lor.

„Dragile mele! M-am gândit să scriu acest mesaj pentru a găsi o persoană serioasă, dornică să vină în familia noastră să aibă grijă de casă și copii în lipsa noastră. Căutăm pe cineva apt de muncă, fără probleme medicale, să îngrijească și casa, să gătească și să nu aibă obligații. Ne dorim în același timp să iubească copiii, să iubească animalele (îl avem pe Nino), să iubească plantele și să ne dăruiască tot ce este mai frumos din experiența vieții ei pe termen lung. Poate ne găsim pe cineva dornic să intre în familia noastră haioasă cu bune și rele”, este anunțul postat de Andreea Bănică pe contul de Instagram.

Andreea Bănică este căsătorită din 2008 cu Lucian Mitrea, iar cei doi soți au împreună doi copii, o fiică, Sofia, și un băiețel, Noah.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.