Articole vestimentare de vară care îți pot distruge look-ul

0
haine

Tendințele în modă se schimbă constant, devin repede depășite și uneori dispar într-o clipită. Avem exemplul poșetei care a fost la modă pentru o scurtă perioadă. Azi, majoritatea femeilor aleg genți spațioase, suficient de comode.

Probabil că și tu te uiți în garderoba și regăsești lucruri demodate, pe care nu prea mai ai curaj să le porți. Pe viitor, ai putea alege mai potrivit. Mai ales pentru sezonul estival. Cum să faci asta? Evitând să cumperi articole precum cele de mai jos.

Pantofi fără toc. Stiliștii recomandă schimbarea pantofilor plați cu sandale cu toc mediu. Sunt mult mai la modă! În plus, sunt mai sănătoase pentru piciorul tău! Pantofii fără toc pot deteriora arcul piciorului, ceea ce înseamnă disconfort sporit și chiar complicații care te vor trimite la medic.

Ochelari de soare înguști. Ochelarii de soare înguști nu se potrivesc chiar oricui. În plus, nu te protejează mai deloc de soare. Specialiștii recomandă purtarea ochelarilor care să acopere mai bine ochii, cum sunt cei retro aviator.

Pantaloni scurți prea…scurți. Pantalonii foarte scurți pot părea foarte sexy, deoarece arată mai mult decât e necesar. Totuși, dacă nu mergi la plajă nu se potrivesc. Alege o croială mai lungă. Vei fi în pas cu moda și decentă, în același timp. În plus, astfel de pantaloni pot accentua forma corpului.

Tricouri cu imprimeuri grafice. În acest sezon, tricourile cu diverse înscrisuri și mesaje ar trebui înlocuite cu topuri. Acestea pot fi prevăzute cu nasturi, decolteuri cu mărgele și aplicații jucăușe. Stiliștii recomandă asocierea unor astfel de topuri cu blugi vintage sau pantaloni scurți decupați. De cealaltă parte, un tricou cu un imprimeu grafic te poate pune chiar în încurcătură, mai ales dacă ai ales unul cu un mesaj pe care nu îl înțelegi.

Șosete cu sandale. În cazul bărbaților, această modă e considerată de prost gust. Cele mai îndrăznețe fashioniste obișnuiau să urmeze această tendință contradictorie, deoarece aveau siguranța că vor atrage atenția. Stiliștii recomandă să nu aplici această modă.

Colanți. Acești pantaloni confortabili și elastici nu mai sunt de mult doar un accesoriu pentru sala de sport. Ei au devenit pantaloni de stradă! Cu toate acestea, specialiștii recomandă purtarea unor pantaloni mai largi.

Topuri lungi. Topurile lungi acoperă, adesea, pantaloni scurți, ceea ce creează impresia unui aspect multistrat. Ceea ce nu dă tocmai bine vara! Alege, în schimb, tricouri lejere, cum ar fi cele fără mâneci.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.