Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard s-au despărțit

0
Emily Ratajkowski

Cuplul, care s-a căsătorit în 2018 și apoi li s-a născut un fiu, se pregătește să divorțeze, transmite revista americană People.

Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard au devenit părinții unui băiețel, Sylvester Apollo, pe 8 martie 2021. Un an și jumătate mai târziu, cei doi sunt pregătiți să divorțeze, a dezvăluit revista People marți, 19 iulie.

„S-au despărțit recent, a explicat săptămânalului o sursă anonimă. A fost decizia lui Em. Ea este bine. Ea rămâne puternică și concentrată asupra fiului ei. Îi place să fie mamă.”

Dacă producătorul și modelul nu au confirmat, deocamdată, aceste declarații, Page Six a afirmat deja, vineri, 15 iulie, că cei doi au fost pe punctul de a se despărți. Cu o zi înainte, modelul fusese văzut fără partenerul ei pe străzile din New York. Nu purta nici inelul în cele mai recente fotografii ale ei de pe Instagram.

Potrivit tabloidului, multiplele infidelități ale lui Sebastian Bear-McClard ar fi la originea acestei despărțiri. „Da, a înșelat-o, a mărturisit revistei un martor anonim. Și de mai multe ori. Este dezgustator.”

Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard au fost văzuți pentru prima dată împreună de Ziua Îndrăgostiților, în 2018. Cuplul s-a căsătorit câteva săptămâni mai târziu, spre surprinderea tuturor, în cadrul unei ceremonii la Primăria din New York.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.