Iulia Vântur, declarație neașteptată despre fostul iubit, Marius Moga

0
Iulia Vântur

În urmă cu mai mulți ani, Iulia Vântur și Marius Moga formau unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz. Din păcate, cei doi s-au despărțit, iar prezentatoarea TV a ales să își refacă viața în India, alături de actorul Salman Khan.

Iulia Vântur are numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei iubit, ba chiar spune că este în relații bune cu toți cei care au trecut prin viața ei.

„Am rămas în relații foarte bune cu oamenii care au fost în viața mea. Nu mi-a părut rău pentru nicio relație. Am învățat din toate.

Marius e un special, foarte creativ, asta m-a fascinat la el. E un om de la care am învățat multe, am crescut mult. Alături de astfel de oameni, creativitatea mea explodează. M-a inspirat mult. Poate că l-am inspirat și eu”, a declarat Iulia Vântur, potrivit Wowbiz.ro.

„Marius e un om curajos, crede în visurile lui și nu renunță niciodată. Nu îmi pare rău că s-a terminat. S-a terminat atunci când trebuia”, a mai explicat vedeta.

De asemenea, Iulia Vântur a precizat că are o relație specială cu Ștefan Bănică.

„Îmi e dor de Ștefan Bănică, de glumele lui. E un tip foarte haios. Ne încălzeam cu glume înainte de emisiune. Când mă ia dorul, îl sun”, a mai spus Iulia Vântur.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.