Are 63 de ani, dar nu îi arată. Sharon Stone a pozat senzual – FOTO

0
Sharon Stone

Actrița în vârstă de 63 de ani, care pozează pe coperta revistei The Rake în februarie, a dezvăluit, vineri, 18 februarie, un instantaneu inedit al ședinței foto în care apare zâmbind.

Dresuri din plasă, pantofi negri și un zâmbet larg: acesta este combo-ul afișat de Sharon Stone pentru revista americană The Rake, al cărei credo este „vocea modernă a eleganței clasice”.

Foarte activă pe rețelele de socializare, actrița în vârstă de 63 de ani a anunțat pe contul său de Instagram în urmă cu câteva săptămâni că va fi pe coperta numărului din februarie al ediției britanice The Rake, unde apare într-un top alb.

Pe 18 februarie, eroina din Basic Instinct a împărtășit cu fanii ei o fotografie inedită în care o descoperim într-un look sexy și elegant. Așezată pe un taburet, Sharon Stone poartă un pulover gri cu model leopard, o pereche de colanți din plasă și pantofi negri. O combinație care îi evidențiază perfect picioarele zvelte și silueta de vis. În această fotografie, ea apare cu fața ușor ascunsă, arătând în continuare un zâmbet larg.

În acest număr, George Hahn, actor, autor, fost membru al The Rake și prieten apropiat al lui Sharon Stone, a oferit câteva confidențe despre actriță. „Sharon este o supraviețuitoare, la propriu, care a muncit foarte mult pentru a-și urma o carieră și o viață în condițiile ei – nu este un lucru mic pentru o femeie de la Hollywood. O iubesc și o admir pentru asta mai mult decât pot spune.”

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.