Tendințe de primăvară 2022 | Cele 10 piese vestimentare cu care să-ți actualizezi garderoba

0
tendinte

Mesajul designerilor pentru moda de primăvară se referă la a te îmbrăca din nou în culori strălucitoare, jocuri de textură, siluete noi și accesorii care fac declarații de modă.

Aceste teme sunt relevante pe măsură ce restricțiile se ridică pe tot globul, dar îmbrăcarea nu este ceva simplu – mai degrabă, cheia este adăugarea de câteva piese aflate în tendințe pentru a actualiza garderoba existentă.

1. Catsuit

Este 2022 anul costumului? Stilul unic și sexy a intrat pe podiumurile de primăvară (cum ar fi acest costum violet Saint Laurent sau redări stilate sub paltoane la Stella McCartney) și de atunci a fost văzut la vedete precum Kim Kardashian, Bella Hadid, Lizzo, Hailey Bieber și multe altele.

2. Geanta tote supradimensionată

Pe măsură ce viața noastră devine din ce în ce mai aglomerată, avem nevoie de mai mult spațiu pentru a transporta elementele esențiale necesare pentru o zi întreagă de activități, precum această geantă propusă de Bottega Veneta.

3. Rochia decupată

În 2021, designerul albanez Nensi Dojaka a câștigat premiul LVMH Prize pentru look-urile sale delicate și decupate. Aspectul de petrecere trimite un mesaj că pielea este pregătită pentru 2022.

4. Franjuri

Doriți să adăugați un element de artizanat în garderoba dumneavoastră de primăvară? Nu căutați mai departe decât tendința cu ciucuri a sezonului.

5. Pantofi cu platformă

După ce am petrecut atât de mult timp în pantofi comozi, adăugând un pic de înălțime este mesajul de pe pistele de primăvară, văzut la show-ul Givenchy. O platformă este încă confortabilă, dar se simte ca un pas înainte în stil.

6. Ochelari de soare supradimensionați

Ne-am ascuns fețele în măști timp de doi ani și acum este timpul să actualizăm ochelarii de soare – și să ne protejăm ochii după ce am petrecut atât de mult timp pe ecranele computerelor.

7. Tricoturi pastel

Tricoturile pastel oferă confort, optimismul de a ieși în lumea exterioară, așa cum se vede în colecția de primăvară a lui Victor Glemaud.

8. Articole pentru acoperirea capului

Protecția este esențială, iar o piesă interesantă de cap face o declarație îndrăzneață, precum cele de pe pista lui Richard Quinn.

9. Fusta mini

Fusta mini, specifică anilor 2000, a revenit. De la New York la Paris, fustele scurte erau omniprezente pe podiumurile de primăvară ale designerilor.

10. Trenci

Trenciul se dovedește a fi una dintre cele mai importante piese de stratificare ale sezonului.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.