Angelina Jolie, gest impresionant pentru ucraineni! – FOTO

0
Angelina Jolie

Angelina Jolie poartă un inel special pe care este gravată harta Ucraina. Gravura a fost făcută de un giuvaer ucrainean.

Accesoriul simbolic i-a fost oferit în timpul unei vizite în regiunea Lvov.

Bijuteria din argint a fost zărită recent pe degetul ei. Fanii actriței au apreciat gestul pe care l-a făcut și au lăudat-o pe rețelele de socializare.

Vedeta de la Hollywood Angelina Jolie, care a vizitat, recent, regiunea Lvov, a admirat rezistența și curajul poporului ucrainean. Actrița și-a împărtășit impresiile în cadrul unui interviu pentru The Daily Mail.

„Sunt mândră să văd rezistența, curajul și demnitatea poporului ucrainean. Este îngrozitor să văd impactul pe care îl are războiul asupra unei întregi generații de copii ucraineni”, a remarcat Angelina Jolie.

Anterior, au fost publicate informațiile potrivit cărora Jolie a făcut vizita în Ucraina în calitate de ambasadorul ONU, însă actrița a ținut să precizeze că a fost inițiativa ei să viziteze zona de conflict.

În timpul călătoriei sale, actrița a mers la gara locală, unde ulterior a fost nevoită să coboare la adăpost din cauza amenințării unui atac aerian.

Atunci când a sunat alerta de raid aerian, Jolie s-a comportat foarte calm. Întrebată dacă îi era frică, aceasta a răspuns: „Nu, nu-mi pasă”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.