Shakira l-a prins pe Pique înșelând-o cu o altă femeie. Urmează despărțirea?!

0
shakira

Ziarul spaniol El Periódico anunţă că artista Shakira şi fotbalistul Barcelonei, Gerard Pique, sunt la un pas de despărţire. Jucătorul de fotbal este acuzat de infidelitate.

Jurnalistele El Periódico, Laura Fa şi Lorena Vazquez, au dezvăluit detalii despre criza relaţiei dintre cele două staruri. Necăsătoriţi, Shakira şi Pique formează un cuplu de 11 ani şi au doi copii împreună: Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015).

Locuiesc separat de mai multe săptămâni

Sursa citată susţine că Gerard Pique i-ar fi fost infidel cântăreţei.

„Shakira l-a prins cu o altă femeie şi urmează despărţirea”, susţine Laura Fa, care a amintit de faptul că fundaşul Barcelonei locuieşte într-un alt apartament de mai multe săptămâni, pe strada Muntaner.

„Shakira este conştientă că Pique este infidel. Aşa s-a întâmplat. De aceea s-a produs distanţarea dintre ei. Probabil că nu a mai rămas nimic”, a adăugat jurnalista.

De asemenea, cele două au descris cum arată viaţa jucătorului în ultima perioada: „S-a dezlănţuit la petrecerile de noapte, alături de colegul său de la Barcelona, Riqui Puig, în cluburile Bling Bling şi Patron, amândouă localizate în zona de lux a capitalei catalane. Amândoi au fost acompaniaţi de alte femei”.

Pique i-a fost infidel Shakirei

De asemenea, publicaţia susţine că sunt şi alte indicii în privinţa separării celor doi. Pique a dispărut din luna martie de pe conturile de socializare ale artistei, în condiţiile în care Shakira arăta constant momentele speciale dintre ei, şi invers.

În mai, Shakira a călătorit de două ori în mai în Ibiza, fără Pique, doar cu cei doi copii, Milan şi Sasha, a mai transmis Laura Fa, care a concluzionat: „Acum se ştie de ce (n.r. – din cauza infidelităţii)”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.