Andreea Esca a dat lovitura. Noua afacere de milioane lansată de vedetă

0

Andreea Esca dă lovitura încă o dată în afaceri! Prezentatoarea a organizat, alături de soțul ei, o croazieră de lux, iar prețurile nu sunt deloc pentru orice buzunar.

La finele lunii curente, Andreea a organizat o călătorie pe vasul de croazieră Celebrity Edge, unde participanții se pot aștepta la numeroase surprize.

Un bilet pentru acest eveniment costă 3.000 de euro, iar călătoria include opriri în Spania, Franţa şi Italia (în orașele Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio, Florenţa şi Roma). Potrivit informațiilor de pe cancan.ro, călătoria are loc între 23 și 30 septembrie, iar Andreea Esca a reușit să vândă aproape 70 de bilete.

„Am ieşit pe plus, sigur că da, da. Cred că nimeni nu-şi doreşte să facă lucruri în care să iasă pe minus. Important e să ieşim pe plus din punct de vedere al experienţei. Asta e cel mai important pentru mine. Să plece oamenii de pe croazieră, să se dea jos la Roma şi să zică wow, mi-a plăcut, a meritat tot deranjul”, a spus știrista, pentru Pagina de Media.

Din cei aproximativ 200.000 de euro plătiți de participanți, aproximativ 25 la sută ar reprezenta câștigul organizatorilor, un procent deloc neglijabil.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.