Andreea Bănică, cel mai curajos selfie! Cum s-a pozat

0
Andreea Bănică

Andreea Bănică a demonstrat recent că este una dintre cele mai sexy femei din România! Vedeta a realizat cel mai curajos selfie.

Artista s-a pozat în oglindă, în lenjerie intimă, și a postat imaginea pe rețelele de socializare. Comentariile și like-urile au curs gârlă.

Andreea Bănică a ajuns la 43 de ani, dar pare că întinerește, datorită tratamentelor corporale și faciale, dar și alimentației bine alese.

Blonda a decis să pozeze provocator pentru că se simte bine în pielea ei și că orice ar face, oricum ar fi judecată de cei care nu o plac.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)

„Când ești bârfit, judecat, vorbit, înseamnă că exiști! Da, de când m-am apucat de sport, am căpătat și mai multă încredere în mine. Am văzut atâtea exemple de femei măritate cu copii care au poze pe Instagram gen a mea și… m-am inspirat! Toate ne facem poze în oglindă Da, știu, veți spune: “da, Andreea, dar nu îmi arăt pozele tuturor, ci doar soțului sau iubitului”. Știți ce? Nu îmi pasă, fiecare este liber să facă ce vrea!!! Apropo, sunt sânii mei, fundulețul meu, totul îmi aparține, nu am semnat vreun contract”, a scris Andreea Bănică în descrierea fotografiei.

Urmăritorii Andreei, deloc puțini la număr, i-au ținut partea și au apreciat curajul de a se arăta așa public. „Corect!! Ai ce arăta publicului, arată atât cât poți! Cine nu e cu noi, are buton/opțiuni/etc să se retragă”; „Apreciez mult postarea!!! Nimeni nu este în măsură să judece!! Fiecare face ce vrea și nu ar trebui judecat! Doar că, din păcate, trăim într-o societate ușor ‘depășită’. Ești superbă!”; „Sexy mama”; „Ești frumoasă și naturală, nu ca altele care sunt false și în interior, și în exterior. Cum era: câinele latră și ursul merge. Ești super”, i-au scris admiratorii în dreptul pozei.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.