Dani Oțil a vândut garsoniera în care s-a iubit cu Mihaela Rădulescu. Cât a obținut pe ea

0
dani otil

Dani Oțil a reușit, într-un final, să vândă celebra garsonieră în care s-a iubit cu Mihaela Rădulescu, după ce a stat pe piață multă vreme.

Prezentatorul a anunţat că vrea să o dea la finalul lunii ianuarie, a acestuia an, şi iată că a reuşit să vândă imobilul destul de repede şi pe o sumă apropiată de cea pe care o dorea.

Suma pe care prezentatorul de la Neața cu Răzvan și Dani a încasat-o în urma vânzării este de 46.000 de euro. Garsoniera care se află în zona Vitan a fost vândută unor părinţi din provincie. Aceștia au cumpărat-o pentru fiul lor, care din toamnă se va muta în Bucureşti pentru a merge la facultate, potrivit Cancan.

Dani Oțil și noii proprietari au încheiat deja actele la notar.

Garsoniera are ca atuu faptul că este într-un bloc construit în 2009. În plus, blocul este pe o stradă ferită de zgomoul bulevardului, iar casa a fost vândută complet mobilată. Casa este concepută ca un “open space”, în tonuri calde de bej şi maro deschis, iar geamurile mari oferă multă lumină naturală.

„Vă propun spre vânzare o garsonieră cochetă situată în zona Vitan-Bârzești, într-un imobil din anul 2009. Poziționat în spatele hotelului Rin Grand, blocul în care se află garsonieră este ferit de zgomotul străzii.

Garsoniera se vinde complet mobilată și utilată. Aceasta se află la etajul 3 din 10, iar blocul beneficiază de lift și interfon. Unul dintre atuu-rile proprietății fiind luminozitatea pe care o oferă și poziționarea perfectă, într-o oază de liniște departe de gălăgie”, se arăta în mesajul publicat pe site-ul de vânzări.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.