Andra, apariție de senzație în costum de baie

0

Andra și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare, după ce a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat în costum de baie.

Foarte puține au fost dățile în care Andra Măruță a fost surprinsă în ținute extrem de sexy.

Cu toate acestea, vedeta, care se află în vacanță cu familia în Spania, a renunțat la inhibiții și s-a lăsat surprinsă în costum de baie.

Soția lui Cătălin Măruță și-a uluit fanii de pe rețelele de socializare atunci când a apărut îmbrăcată într-un costum dintr-o singură piesă, alb-negru.

Imagine

Pentru că nu a vrut să lase prea multă piele la vedere, Andra a optat pentru o rochie de plajă, vaporoasă, care i-a pus silueta perfectă în evidență.

În urmă cu ceva timp, Andra Măruță a dezvăluit că niciodată nu i-a plăcut să se pozeze în costum de baie și asta pentru că a considerat că aceste apariții sunt intime și nu ar trebui expuse în fața tuturor.

„În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu știu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a declarat Andra Măruță, potrivit Fanatik.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.