Diskoteka HIT The TOWN! Ediția a 3-a a festivalului va avea loc la Iași, între 9-10 septembrie

0

Festivalul DISKOteka, revine anul acesta cu o nouă ediție, ce va avea loc în perioada 9-10 septembrie. Capitala retro a petrecerii în aer liber din 2023 este orașul Iași.

Programul de anul acesta aduce pe acceași scenă cei mai în vogă artiști internaționali din anii ’80-’90: Saragossa (care a distrat multe generații cu hit-uri precum „Agadou”), Kaoma (renumită pentru melodia „Lambada”), Snap!, Ice MC, East 17 și mulți alții.

Și România este reprezentată puternic, prin Gheorghe Gheorghiu, cu a sa „Unde dragoste nu e nimic nu e”, și prin Mihai Trăistariu, care va interpreta melodiile celebre ale trupei Valahia.

Încă de la început, DISKOteka a reușit să pună România pe harta celor mai mari festivaluri retro din lume. Deși se află abia la a treia ediție, evenimentul are deja un renume, datorită succeselor primelor ediții: Timișoara (2019) și Craiova (2022).

„Conceptul DISKOteka 2023 este unic și reprezintă noua viziune a festivalului pentru România. Pregătim pentru cele două zile de distracție, 9 și 10 septembrie, o PUNTE ÎNTRE GENERAȚII, MIXURI și HITURI, aliniate într-un MEGA HITS UNION mixed LIVE by Best Roumanian DJs”, a declarat Marius Gavrilă, organizatorul evenimentului.

Iată artiștii din programul acestei ediții și câteva hit-uri

Saragossa („Agadou”)

Kaoma („Lambada”)

Snap! („The Power”)

Ice MC („Think About The Way”)

S.T.S.B. fka Fun Factory („Celebration”)

Francesco Napoli („Marina”)

Gheorghe Gheorghiu („Unde dragoste nu e…”)

East 17 („Stay Anather Day”)

Fab Morvan aka Milli Vanilli („Girl You Know It’s True”)

Mauro („Buona Sera Ciao Ciao”)

Mihai Trăistariu – Valahia

Mr. Johnny Săndulescu

Dony

DJ Conte

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.