Anamaria Prodan și-a lansat propriul parfum. Cât costă

0
anamaria prodan

Anamaria Prodan și-a lansat o colecție de parfumuri de lux, îndeplinind, astfel, o dorință a mamei sale, regretata interpretă de muzică populară, Ionela Prodan.

Parfumurile sunt create în colaborare cu casa Lelas din Turcia. Un parfum de 85 de mililitri semnat de Anamaria Prodan costă 750 de lei. Impresara sportivă l-a descris ca fiind un parfum unic pentru persoanele unice, notele acestuia irezistibile fiind făcute folosind metode magice. Anamaria Prodan a mărturisit că parfumul este unul cu iz arăbesc, gen oriental, unisex.

Parfumul este dedicat mamei sale, Ionela Prodan, care și ea, la rândul ei, a avut un parfum cu numele ei, în urmă cu mai mulți ani. Nu a avut parte de un succes răsunător pe atunci, așa că Anamaria Prodan a decis să împlinească cea mai mare dorință a mamei sale.

„A fost dorința mamei mele. Ea a încercat să facă un parfum al ei acum foarte mulți ani și nu a prins fabulos, aşa că am zis să fac eu unul de top. Am nişte prieteni foarte buni în Turcia, la o companie cosmetică, iar reprezentatul pe România mi-a propus o astfel de colaborare și am decis sa fac un parfum cu iz arăbesc, gen oriental, atât pentru bărbați, cât pentru femei. Am stat opt luni împreună cu echipa, până am ales mirosul”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și-a lansat noul ei parfum, la o sala de evenimente din Alexandria. Impresara a venit însoțită de fiul ei, Laurențiu Reghecampf junior, de care este nedezlipita in ultima vreme. Impresara părea extrem de fericită și entuziasmată, mai ales că a muncit vreme de opt luni pentru acest nou business. Alături de ea au fost prezenți prieteni și rude, printre care finii, Andreea și Viorel Bogăteanu.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.