Momente cumplite pentru Cristiano Ronaldo. Fiul său a murit la naștere

0
cristiano ronaldo

Cristiano Ronaldo (37 de ani) și Georgina Rodriguez (28 de ani) au transmis o veste cutremurătoare luni seară. Fiul lor a murit la naștere.

În octombrie 2021, Cristiano și Georgina anunțat că vor fi din nou părinți, de această dată de gemeni. Două luni mai târziu aflau că este vorba despre o fetiță și un băiețel. Astăzi, cei doi au anunțat că băiatul lor a murit la naștere.

„Cu cea mai mare durere anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire.

Vrem să le mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea. Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, ne ești un înger! Te vom iubi mereu”, au transmis cei doi, prin intermediul rețelelor de socializare.

Cei doi mai au împreună o fată de trei ani, pe Alana. Fotbalistul lui Manchester United mai are 3 copii, pe Cristiano Junior (11 ani) și pe gemenii Eva și Mateo, în vârstă de 4 ani.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.