Drama actriței Natașa Raab! Boala cruntă de care suferă „Coana Chiva”. De luni bune e țintuită la pat

0
Natașa Raab

Natașa Raab, cunoscută publicului larg ca și „Coana Chiva”, a avut parte de un succes răsunător după ce a acceptat să fie protagonista unei reclame la iaurt. În ultimii ani, însă, actrița a fost nevoită să se retragă din lumina reflectoarelor, după ce a primit o veste cruntă din partea medicilor.

Actrița a fost diagnosticată cu Parkinson în urmă cu doi ani, iar boala s-a agravat în prezent. Astfel, aceasta a dezvăluit de curând că a ajuns să nu mai poată să se miște aproape deloc, fiind țintuită la pat.

Natașa Raab, în vârstă de 68 de ani, s-a mutat la țară, în casa prietenei ei, Viki, care îi este alături și o îngrijește. „Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu. Le urez tuturor „Paște liniștit!”, a declarat actrița pentru ego.ro.

O îngrijește prietena sa

Cele două își vor petrece și Paștele împreună. Se pare că situația Natașei Raab s-a înrăutățit începând cu anul trecut, iar de atunci nu mai poate merge singură, fiind nevoită să stea mai mult în pat.

„Natașa nu poate merge, nu-și controlează mersul, dar mănâncă singură, iar mintea îi merge. Uneori vorbește mai greu, alteori e mai bine. Este și profesoară de dicție, așa că singură își face exercițiile de vorbire. Acum ne aflăm la mine la țară, am luat-o din casa ei din Craiova, aici vom petrece Paștele.

Acolo era mai greu, aici mă mai ajută soțul meu. Natașa ia cam 5 medicamente zilnic, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson atipic, boală care evoluează încet. Are și un cărucior medical, cu care se deplasează, dar și un pat medical, adaptat nevoilor dânsei. S-a descurcat singură, până anul trecut, dar, în timp, n-a mai putut merge, trebuie susținută.

Intern, este însă bine cu analizele, doar mici probleme cu tensiunea. Vrea ca lumea să o rețină frumoasă, așa cum era când juca în filme.”, a dezvăluit doamna Viki.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.