Alina Sorescu, victorie în procesul cu Alexandru Ciucu. Decizia luată în privința copiilor

0

Alina Sorescu zâmbește din nou! A obținut victoria în războiul cu Alexandru Ciucu pentru programul celor două fetițe, Raisa și Carolina. Domiciliul fetițelor a revenit la mamă.

Artista a primit o veste importantă din partea intanței de judecată în procesul pe care îl are cu fostul ei partener, Alexandru Ciucu. Programul de vizită al celor două fiice a fost suspendat.

În luna martie a acestui an intrase în vigoare hotărârea instanței legată de modul în care se împarte timpul celor două fetițe pe care Alina Sorescu le are împreună cu Alexandru Ciucu. Decizia instanței a fost ca fetele să petreacă 7 zile la mama lor și 7 zile la tatăl lor. Artista a fost profund afectată când a primit această veste, însă acum instanța de judecată a decis să fie suspendat programul de vizită, scrie cancan.ro. 

În urmă cu câteva ore, pe rețelele de socializare, Alina Sorescu a anunțat schimbarea din procesul pe care îl are cu Alexandru Ciucu. Artista s-a bucurat când a aflat că programul de vizită a fost suspendat.

„Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronuntață în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână la tată și o săptămână la mamă, așa cum a cerut tatăl.

Doresc să clarific că încă de la prima hotărâre s-a stabilit domiciliul fetițelor la mamă și exercitarea în comun a autorității părintești (custodie comună). S-a interpretat greșit că acesta ar fi un proces de custodie, suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe.

A fost o perioadă grea, eu, ca mamă, am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată. Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor, mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate”, a scris artista pe Instagram.

Și a continuat: „Chiar dacă părinții se despart și nu mai formează un cuplu, copiii au întotdeauna nevoie de mamă și de tată, pentru a crește frumoși, echilibrați și fericiți, dar cel mai mult au nevoie de afecțiune, stabilitate, predictibilitate, or toate acestea înseamnă iubire.

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați trimis mesaje și m-ați încurajat, însă vreau să îi mulțumesc în special avocatei mele Nicoleta Popescu pentru profesionalism și implicarea enormă”.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.