Cum se simte CRBL după teribilul accident de motocicletă pe care l-a provocat după o depășire neregulamentară

0

CRBL a fost implicat într-un accident de motocicletă destul de grav, la începutul lunii august, în urma căruia a avut nevoie de multe zile de spitalizare. Artistul a efectuat o depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu o autoutilitară.

CRBL le-a dezvăluit fanilor care este starea sa de sănătate. Artistul a menționat, de asemenea, că, în perioada de recuperare, va avea timp să-și proceseze gândurile și să se gândească la lecțiile pe care le are de învățat din această experiență nefericită.

„A trecut o săptămână de la accident și da, sunt bine, sunt acasă, mă recuperez. Cu răbdare, cu liniște, am timp să procesez și să îmi învăț lecțiile. Se spune că nimănui nu-i pasă de tine decât ție sau, mă rog, acelora care cu adevărat te iubesc, le pasă! Eu vreau să vă mulțumesc și să vă subliniez că și eu vă iubesc!”, a transmis CRBL într-un video postat pe Facebook.

La scurt timp după accident, CRBL le-a spus fanilor, de pe patul de spital, cât de gravă este situația lui.

„Salutare, dragii mei! În primul rând vreau să vă spun că sunt bine, mă recuperez și vreau să-i mulțumesc Bărbosului că are grijă de mine. Îmi învăț lecțiile, nu știu, lecții pe care poate trebuia să le învăț mai devreme. Dar le învăț acum, nicio problemă, cu un preț, că așa se întâmplă în viață.

Vreau să mulțumesc tuturor cadrelor medicale care au avut grijă de mine: din Hațeg, din Deva, de aici de la București și bineînțeles vreau să mulțumesc comunității moto din România, care a fost alături de mine și bineînțeles prietenilor, familiei, fanilor și tuturor care ați avut un gând bun pentru mine. A contat foarte mult și nu vă mai faceți griji. Nu mai citiți toate știrile, pentru că nu sunt chiar așa… O să vă povestesc cum a fost în realitate. Dar, deocamdată, să știți că sunt bine. Oficial îmi merge bine!”, a precizat artistul.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.